After

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

1.KAPITOLA

Môj blog som založila kvôli basnam ale ked som videla, že ho nikto nečíta rozhodla som sa, že na co to tu budem dávať ale moja hlava je plná nápadov s ktorými sa chcem podeliť, väčšinou to bude moja tvorba ale niekedy aj nieco o mne. Dnes mi napadla téma na roman postupne ho tu budem dávať do kapitol.Tak tu je prvá kapitola:



                                                                            1.KAPITOLA
Vychádzala som z obchodu, keď zrazu som sa potkla o vlastnú nohu, ako inak moje štastie,pri tom som spadla rovno na jedného chalana, ktorý bol fakt pekný, on ma zachitil a pobozkal. Bože asi sa roztopím. Keď na mňa niekto zvrieskne uvedomím si, že stojím pri pokladni a zasa som sa zamyslela. Asi mi fakt treba chalana veď mám 16 a stále nič. To som fakt až taká škaredá. Moja najlepšia kamarátka Nela mala už toľko chalanov, že by mi nestačili prsti na rukách a nohách dokopi. No kto by sa tym chalanom divil, je zlatá, milá a každý ju má rád. No a ja som....tak inak mám 170cm, som bruneta, hnedé oči, mám okuliare( ale nenosím ich stále), chalani ma skôr berú ako chalana( nie, pretože by som sa tak obliekala, ale pretože sa tak správam, nesnažím sa chovať ako dáma no a, veď som v puberte). To by bolo asi všetko o mne a ešte niečo volám sa Sofia. Mám brata, volá sa Lukáš, mama s otcom sa rozviedli asi pred 10 rokmi, otca som od vtedy nevidela. Lukáš ma 19. Už som doma z obchodu, Lukáš šiel k frajerke, volá sa Sára, mám ju rada. Bože zajtra prví ďeň na strednej, bojím sa...
A je to tu sedím uplne vzadu pri nejakom chalnovi, volá sa Tomáš, myslím si že sme si sadli. Po poriadku v triede mame princezné: Timeu, Lenku, Emu. Potom obyčajné baby: Klára, Simona, ja, Lucia, Petra, Lea. Chalani: Robo, Samo, Dano, Lukaš(nie môj brat), Adam. Pýtate sa prečo tam nieje Tomáš, lebo patrí do skupiny naj sexi chalani kde je ešte Sebastian a Dávid. Tak toto je moja trieda, myslím si, že mojou kamaratkou sa stanú Klára a Simona ale kto vie. S Tomášom som sedela po celý zvyšok dňa je super, preto po ňom asi ide naša Timejka, ako ju nenávidím!!!!!!! Už mám prvý deň za sebou, konečne idem za Nelou.



román | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014